Den här skinkröran som jag åt till lunch idag var ett av dem. Köpte tidningen MåBra strax före jul och med den följde en bilaga med UlrikaDavidssonskickstartsrecept
) Här är alltså receptet på ost-och skinkröran, väldigt gott måste jag säga. Bättre sent än aldrig brukar man ju säga och det passar väl ganska bra in om detta inlägg
Små enkla snittar med en god röra är smidigt att svänga ihop som tilltugg. Fyllningar kan varierasiändlighet men denna variant är riktigt god, krämig och med lite hetta i
italiensk salladskrydda. 2 st bakpotatisar. italiensk salladskrydda 150 g rökt skinka eller 150 g (ca 2 skivor ca 1 cm tjock) kassler ev. 75 g ost 1 st röd paprika. 2 tsk klipptpersilja eller annat kryddgrönt. 12 st bakpotatisar. 1150 g rökt skinka eller 150 g (ca 2 skivor ca 1 cm tjock) kassler ev. 75 g ost 1 st röd paprika. 2 tsk klipptpersilja eller annat kryddgrönt
Skinkröra. Strimla purjolök och skinka, och blanda med gräddfil, senap och tärnat äpple. Skär ett kryss ipotatisen och servera med skinkröran, sallad, gurka och tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.