Och så en till bakadpotatis. bakpotatisar. Blanda ihop med creme fracihe, riven ost,hackad purjo. Skär ett kryss i potatisarna och klicka i persiljevitlökssmör
Skrubba potatisarna i vatten. Torka dem och stick små hål i skalet med en provnål. Låt dem vila några minuter innan du skär ett kryss i potatisen och klämmer upp inkråmet
Vi grillade i Ostvik och serverade bakadepotatisar till köttet. Mitt tips är att ALLTID klicka ner en klick persiljevitlökssmör innan man klickar över en röra
Smaka av med salt och peppar och blanda i räkorna. Skala och hacka löken fint och tärna gurkan. Blanda crème fraiche, pepparrot, dill och senap och rör i gurkan
Placera längderna på plåt med bakplåtspapper. Platta till varje längd med hjälp av en gaffel. Skär längderna medan de är varma i sneda ca 3 cm breda kakor
Skrubba potatisen väl och pricka skalet med en gaffel. Gör ett kryss i varje potatis och tryck till. Skala och hacka lök och vitlök och fräs dem mjuka i en kastrull med olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.