Jag har ett bra tag följt Fanny och hennes blogg och imponerats av hennes fantastiska bilder, kreativitet när det kommer till att hitta på nyttiga recept och hennes kloka inställning till träning och hälsa
Som bekant äter jag en kost som är fri från gluten, mjölk och socker. Jag brukar benämna det som naturlig mat eller clean eating, men jag har också ätit allt mer Paleo på senaste
Jo, det ÄR skillnad på kalops och kalops. Lika många varianter som det finns landskap i Sverige så finns det olika recept och tillagningsmetoder för den svenska husmansklassikern
Moscato d’Asti och Asti Spumante är båda vita söta viner producerade av druvsorten Moscato Bianco runt byn Asti i området Langhe i regionen Piemonte i Italien (phu
Skiljer det verkligen så mycket mellan de olika mjölsorterna. Är något nyttigare än det andra. Vad är syftet med att byta ut vetemjöl mot andra mjölsorter
Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Har testat att göra pajdeg med mandelmjöl och sesamfrön för att få bort kolhydraterna enligt Allt om LCHF- bloggens recept och resultatet blir helt skapligt
Gott nyttigt och glutenfritt fröknäcke. Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.