Tillsätt riset och fräs det i oljan med löken. Koka i medelvärme tills riset och linserna är mjuka. Medan risotton kokar, rör om då och då, och tillsätt mera buljong/vatten vid behov
Fisk och skaldjursspett. har nog framförallt att göra med TIDEN. Men idag var jag full med energi när jag vaknade, så det blev en gedigen inköpslista, och iväg till stormarknaden
Häromdagen kokade jag linsrisotto och fick massor med risotto över. Jag tog den överblivna kylskåpskalla risotton, rullade den i bollar med händer blötta med kallt vatten och la bollarna på en skärbräda
Tillsätt riset och fräs det i oljan med löken. Koka i medelvärme tills riset och linserna är mjuka. Medan risotton kokar, rör om då och då, och tillsätt mera buljong/vatten vid behov
Jag använde mig av fyra olika fisksorter och serverade allt med en god dillsås och sallad. Börja med lax, sen torsk, sen lax, sen havskatt och sist pilgrimsmussla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.