Skaldjursrulle
GOURMETSÄLLSKAPET
GOURMETSÄLLSKAPET
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Skaldjursrulle
  • 6 - 8 port 4 rektangulära mjuka tunnbröd
  • 1½ förpackning färskost med pepparrot á 125 g (Cantadou)
  • ½ - 3/4 dl matlagningsyoghurt eller creme fraiche
  • salt, peppar
  • 1 liten påse babyspenat eller blandsallad
  • 200 g skivad lax - antingen gravad eller rökt
  • 150 g kräftstjärtar utan lag
  • 3 hårdkokta ägg
  • Garnering
  • majonäs
  • ½ - 1 gurka ruccola
  • gräslök
  • 1 citron 500 - 800 g räkor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.