Provensalsk fiskgryta med skaldjursrulle
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g djupfryst torskfilé
  • 3 morötter
  • 2 selleristjälkar
  • 1 fänkål
  • 1 röd paprika
  • 5 dl fiskbuljong, tärning+vatten
  • 2-3 msk tomatpuré
  • 1 lagerblad
  • 1 tsk koriander
  • 1 tsk timjan
  • salt
  • 8 vitpepparkorn
  • 4 djupfrysta filodegsplattor
  • 1 liten burk musslor
  • 300 g räkor med skalkal
  • 50 g rumsvarmtt smör eller margarin
  • 3/4 msk ljus fransk senap
  • 1/2-2 krm salt
  • 1/2 krm peppar
  • 1/2 tsk basilika
  • smält smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.