Stek laxen i smör i en panna 4-5 min Tillsätt grädde och smakpasta. Rör om och låt koka 3 min. Tillsätt räkor och cocktailtomater och låt det bli varmt
Skala räkorna och låt kräftstjärtarna rinna av. Skala löken och hacka den. Ansa och skiva svampen. Fräs lök och svamp i lite matfett tills vätskan har kokat in och svampen har fått lite färg
Skala räkorna och låt kräftstjärtarna rinna av. Skala och hacka löken. Ansa och skiva svampen. Fräs lök och svamp tills vätskan kokat in och svampen fått färg
Stek laxen i smör i en panna 4-5 min Tillsätt grädde och smakpasta. Rör om och låt koka 3 min. Tillsätt räkor och cocktailtomater och låt det bli varmt
1. Skala räkorna och låt kräftstjärtarna rinna av. Skala löken och hacka den. Ansa och skiva svampen. 2. Fräs lök och svamp i lite matfett tills vätskan har kokat in och svampen har fått lite färg
Fisk och skaldjurspanna Ingredienser 4 port 400 g vit fiskfilé 310 g Arla Köket skagenpanna 100 g skalade räkor (250 g med skal) Gör så här Skär fisken i bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.