När hösten börjar göra sitt intåg smakar denna gräddiga köttgryta gott. Har du varit i svampskogen under helgen och fyndat små godingar så kan de också få vara med
Skala kålrot, morot och potatis, och skär i bitar. Strimla fänkålen och skiva purjolöken. Koka upp vatten, buljongtärning och lagerblad, och lägg i grönsakerna
Skölj grönsakerna. Skär tomater och lök i klyftor. Skär squashen i 2cm långa bitar. Bryn köttfärsen i smör eller margarin i en gryta, men smula intesönder den för mycket
1. Skala kålrot, morot och potatis, och skär i bitar. Strimla fänkålen och skiva purjolöken. Koka upp vatten, buljongtärning och lagerblad, och lägg i grönsakerna
Skiva auberginen och skär den i tärningar. Skala och skiva vitlöken. Stek auberginetärningarna guldgula i olja tillsammans med vitlöken och dra pannan av plattan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.