En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Koka pastan under tiden och sila av. Vänd sedan i pastan och den rivna osten, rör om tills osten smälter och såsen täcker pastan
Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen. Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta
Krämig, gräddig pasta. Pasta Pappardelle. Servera med färsk pasta och toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnet och rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Här kommer ett riktigt smarrigt recept till er på en krämig laxsås ni kan ha till pastan. Som pasta tog jag bönpasta till mig själv, men resten utav familjen åt vanlig tagliatelle till
Vi har ju en bra elgrill på vår balkong som vi är jättenöjda med men det är alltid roligt att få se hur grillproffs gör och vilka grillar och tillbehör som de tycker är bra
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Tillagning kokt torsk. När fisken är färdigkokt tar man försiktigt upp filéerna/bitarna ur kastrullen och sparar buljongen från kokningen för att använda till äggsåsen
Häll av vattnet från den färdigkoktapastan och blanda med knaperstekt bacon och lök. Koka spaghettin enligt förpackningens anvisningar, men med olivolja i vattnet
När pastan är al dente (har tuggmotstånd men är kokt) så är den klar. 400 gram pasta. 400 gram pasta. Här kommer ett gott recept om man vill köra lite vegetariskt, vilket vi har börjat göra rätt ofta här hemma
400 g pasta av valfri sort (penne, fusilli, spaghetti eller makaroner passar bra till). 400 g pasta av valfri sort (penne, fusilli, spaghetti eller makaroner passar bra till)
Koka pastan, spara ca. Blanda pastan och såsen i grytan. IngredienserPenne pasta för 4 personer250g mascarponeKörsbärstomater1 gul lök2 klyftor vitlök2 paket baconParmesanost2 msk olivoljaRosmarinOreganoSalt1tsk sambal oelek. 1 dl av pastavattnet. Tillsätt mascarponen, 1dl pastavatten samt riv ned en del pasrmesan. 1 Penne pasta för 4 personer
Koka pastan al dente (nån minut kortare än instruktionerna). När det är nån minut kvar tills pastan är klar, tillsätt spenaten i såsen och rör om ordentligt
Och lite annat att skölja ner det med. Servera med nykoktpasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.