Fyll i ett londrinkglas (högt glas) med ordentligt med is och häll över ingrediensernaRör om försiktigt för en grön drink, om du inte rör så får du en siktad drink i Sveriges färger med gult i botten och blått på toppen
Bre på mackan (det är extra gott med smör under såklart) och strössla över lite solrosfrön om du ska ta ett bloggigt foto, annars äre bara att frossa direkt
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Blanda de torra ingredienserna för sig och degvätskan med jästen för sig. Jag köper ibland durramjöl från ”Friends of Adam” och senast köpte jag även glutenfria havregryn
Jag gjorde en helt vanlig, enkel bröddeg gjord på vetemjöl, jäst och vatten som jag sedan smaksatte med basilikaolja, vitlökspulver och lite finhackad färsk rosmarin
Skär av sparrisknopparna och stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök. Hyvla resten av sparrisen i tunna skivor med hjälp av en potatisskalare
När jag kikade ner i fiskdisken inför fredagsmiddagen så hade de ett bra erbjudande på färsk MSC-märkt torskrygg som var för bra att inte slå till på och då passade lösningen medfiskpaket utmärkt
Ett fat med en ljummen pastasallad. Jag har svårt för de riktigt rosafärgade rosévinerna och har kommit på att jag gillar de som har en svagare rosa färg, ja nästan lite rostfärgad ton istället, precis som detta vin
Den ultimata godis-cupcaken blev denna härliga vaniljcupcake med zoo-frosting. Värm sedan det under omrörning och ta bort kastrullen från plattan när alla godisar har smält
Ett eget påhitt med inspiration från förra veckans dessert. Fyll glasen med hälften av yoghurtröran, ta sedan lite hallon och sen resten av yoghurtröran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.