Sjötorps burgare
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,75 dl tunt skivad majrova, eller rotselleri
  • 0,5 tunt skivad gul lök
  • 2 msk grovhackad bladpersilja
  • 0,5 msk finhackad rosmarin
  • 1 tunt skivad morot
  • 0,5 tunt skivad palsternacka
  • 2 msk grovhackad salvia
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 3 msk chilisås
  • 4 msk olivolja
  • 2 krm salt
  • 0,5 krm peppar
  • 2 dl tunt skivad kålrot
  • 1 msk grovkornig senap
  • 2 msk crème fraiche
  • 1,5 dl grovhackade pecannötter
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm peppar
  • 1 dl dinkelmjöl, fullkorn
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 tsk torrjäst
  • 3 krm salt
  • 1,5 krm socker
  • 1,5 dl vatten, 45° C
  • 4 msk riven lagrad ost, gärna kittost
  • 600 g nötfärs
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 krm spiskummin
  • 2 msk olivolja
  • 3 krm salt (efter smak)
  • 1 krm peppar
  • 1,5 msk olivolja till pensling
  • 20 g ärtskott

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.