Man tar fyra hönökakor. Lägger två mot varandra på ett fat. Sen gör man en blandning av 2 hackade ägg, 2 burkar matjessill som finhackats, ca 1,5 dm purjolök (finhackad), 2 dl crème fraiche, 2 dl vispad grädde samt finklippt dill
Bred smör på Polarbrödet. Koka äggen. Hacka äggen. Finfördela 1 burk anjovisfileer. Blanda ihop creme fraiche, hackade ägg, anjovis, dill, socker, salt och senap
Sätt ugnen på 175°. Rör ägg och socker vitt och pösigt. Vänd ner smör, squash, mandelmassa och citron. Blanda bakpulvret i mjölet och vänd ner i smeten
Finfördela kavringen i en matberedare. Smält smöret och blanda med brödet. Bred ut blandningen i en form med löstagbar botten, ca 24 cm i diameter och packa ihop med en sked
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.