Stressa inte ihjäl dig, gör dessa chokladbräck med goda toppings på. Tar nästan ingen tid alls, bara förbereda ”strösslet” och sen värma choklad i micron, hälla ut på en plåt och sen på med valfri topping
Och de sista stora säckarna gjorde vi ett riktigt fint veckans bröd av den här helgen. Vi har några påsar kvar i butiken här på Solhaga, om ni nu skulle ha vägarna förbi
Påbilden är bara kycklingdelarna, champinjonerna brynta och ligger i en stekgryta. Nu har jag förberett dagens middag som blir 70-talets Flygande drakens Kycklinggryta
Inte alls svårt att laga till, ingredienser som man hittar i vilket mataffär som helst och som inte kräver någon som helst utbildning i kulinariskt kunnande
Idag är sista dagen på julledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma och fixat lite i lägenheten och passat på att baka en äppelkaka och ett fröknäcke nu på eftermiddagen
Strö sen på tomat, lök, majs och lite ost. Lägg sen på ett nytt lager med chips och fortsätt på samma sätt som första lagret, tills du har gjort tre lager
Jag bjöd då på en grekisk kycklinggryta som heter Kokkinisto, recept HÄR. Sedan bryner man på köttet så det blir fin färg, lägger i en ugnsform och på 150 grader kör jag tills lammet får en temp av 55 grader. Amazin Zinfandel finns på Systembolaget och har nr 72534, kostar 79 kr och ska passa väldigt bra till julens alla smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.