Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
4 fläskkotletter. 1. Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. 2. Vispa samman de andra ingredienserna. 3. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter
Helstekt benfri kotlett med dragon och kryddsmör. Det här är bra mat att bjuda på om man är några stycken bara för att den sköter sig själv i ugnen, sen är det bara att skära upp och servera ihop med en rättikagratäng eller vad man nu tycker passar
Som ni har sett så är sidan ombyggd till en mer ”modern” version och tillsammans med Tailsweep som jobbat hårt för att få alla funktioner att fungera och så som jag vill ha det är nu klart, därav lite långt mellan uppdateringarna på sista tiden
En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja och soltorkade tomater. Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskost och mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
Använd en stor stekpanna med höga kanter och lägg i en rejäl klick med smör. Salta och peppra fläskkotletterna och bryn dem sen i smör cirka 1-2 minuter på varje sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.