En mycket god sill som min bror gjorde tillmidsommar. 200 g inläggningsklarsill 10 cm gurka 0,5 kruka dill 1 bananschallottenlök 1 lime, skalet och saften 1 grön chili 1 - 2 - 3 Lag. 1 del ättika 2 delar socker 3 delar vatten Skär sillfiléernai önskad. - Läs hela inlägget här 200 g. 0,5 kruka dill. 1 lime. 1 grön chili. 1 del ättika
Stekt den rensade kirskåleniolivoljatillsammansmedvitlök. Jag äter inteogräs. Det ena lägret äter kirskåloch hyllar dess hälsoeffekter, det andra säger bestämt
 Silloch ägg är en bra frukost att varieramedibland. Sillmedlingonsylt För mig har alltidsillmedlingon, som det äts i södra Sverige, låtit mycket udda
Matjessillibitar, kokt potatisoch kokta ägghalvor. Ägg, brynt smör, Påsk, sill. Några ärenden på stan, köpa sommarskor tillMini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firasimorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa ochfira påsk med dem
Idag har jag gjort chokladtryffel, inlagdsilloch julköttbullar. Sillen som sagt var. Börja med att koka upp vatten, socker ochättikatillsammansmed lagerblad, vitpepparkorn, kryddnejlikoroch kanelstången
Klipp eller skär av fenorna på sillen, salta och peppra och stek i smör. Man behöver definitivtinte panera sillen/strömmingeni mjöl - det blirprecislika bra att bara steka i smör/ghee
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Blanda ner tomathacket och den rivna parmesanen. Finhacka tomaterna. 1 förp 5-minuterssill, 420 g 150 g soltorkade tomater 1 dl grovt riven parmesanost, ca 50 g 2 dl crème fraiche salt och peppar Låt sillenrinna av ordentligtoch dela den imindrebitar. - Läs hela inlägget här 1 förp. 1 dl grovt riven parmesanost. 2 dl crème fraiche
Lägg i resten av sillenoch täck med det återstående av löken ochkorriandern. Undviki så stor mån det går att ta på sillenmed händerna, eller att peta i lagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.