Blir kanske inte somdet var tänkt från början, men godare än att äta bränt kött. Man börjar om med att knäcka en ny ägggula och häller sedan långsamt under omvispning i den spruckna såsen (på samma sätt som när man gjorde såsen från början) så kommer den att gå ihop igen
Tanken var god ,,,men det var nog det enda som var gott. och ska inte kännas som hundgodis i munnen. Leta upp olika recept och hade i det ena nyttiga efter det andra
Det får det väl ändå vara värt tänker jag och kastar en längtande blick på ovanstående citron och kardemummakaka som jag bakade och serverade på cafeet
Vi klarar oss ju fint med vår Gröna låda verkar detsom, så varför inte. Som ni kanske har räknat ut så kommer även kvällens måltid (eller i alla fall receptet) ur Gröna lådan, denna gång en lax/räkgryta med smak av saffran
Som rubriken avslöjar så kan alltså dettavaradet godaste jag nånsin lagat. En mustig, fyllig, smakrik och rund smak på grytan blandat med mört kött som föll sönder i munnen så blev det verkligen en fullträff
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.