Ingredienser. fårkött peppar, mynta, kummin, timjan, paprikaForma på Grillspett. För såsen behöver du yoghurt med hög fetthalt, som satte den krossade vitlöken och krossad mynta enligtdina önskemål
Förrförra veckan så presenterade jag samarbetet med minTrippleChili Cheeseburgare, och idag tar vi det hela vidarei snabbmatens tecken genom att jag har försökt slänga ihop ett vegetarisktshishkebabrecept
Relaterade Lamb ShishKebab. Visst är det härligt att grillsäsongen är här. Har sparat på mig en massa recept under vintern som jag längtar efter att testa framöver
Jag vet egentligeninte om detta förtjänar att kallas shishkebab. Sommarens tillbehör kan ni läsa om här, men till dessa shisher serverade jag en sallad på coctaiktomater, bladpersilja och rödlök med citronsaft och flingsalt, stark ajvar, mezeyoghurt samt, kanske liteotippat - basmatiris
Kebab härstammar från Anatolieni Turket och eftersom Irak är influerat av bl a turkiska köket är det intekonstigt att man hittarkebab på de flesta menyer iIrak
Kebab härstammar från Anatolieni Turket och eftersom Irak är influerat av bl a turkiska köket är det intekonstigt att man hittarkebab på de flesta menyer iIrak
Skär grönsakerna iskivor på längden, stek hårt i olja. Finhackaingrediensernatilldressingen, smaka av med salt, fond, svartpeppar och eventuellt lime och socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.