Jag har verkligen längtat efter långa frukostar i trädgården, varma sommarkvällar vid sjön, lata dagar i solstolen och långa middagar vid grillen medkrispigpotatissalladmed nyttiga ärter och rädisor
En lättgjord och väldigt god potatissalladmed purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Tvätta potatisen och koka den mjuk. Häll av vattnet och ånga den torr. Skala, dela och skiva löken tunt. Blanda samman vinäger, olja, senap, persilja, salt och peppar i en stor skål
Lägg upp potatissalladenoch garnera med parmensan, pinjenötter och färsk basilika. En krämig potatissalladmed smaker från medelhavet bjöd jag av på dotterns studentfest
Stek på medelvärmemed skirat smör tills potatisen är krispigoch gyllenbrun på båda sidor. Tillsätt majonnäs, citronsaft och smaka av med salt och peppar
Blanda detta med riset, smaka upp med salt och peppar. I samarbeta med Vegomat gjorde vi dessa risbollar vegansk genom att byta ut mozzarellan mot en sojsbaserad ”mozzarella”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.