En snabb och enkel sallad som passar till de flesta maträtterna eller som man kan komplettera med fetaost eller något annat matigt så blir det en lunch
I lördags blev det oxfilé med den här salladen och jalapeno poppers. Oj så gott. Fabulicious. 1 avocadotomater, gärna i olika färgerett gäng mozzarellabollarcitronsaftolivoljafärska, hackade örter, gärna basilikasalt och pepparBlanda ihop allt utom avocadon och låt stå i rumstemperatur en timme
Skär tomaterna i mindre tärningar, hacka löken. Rör ihop. Blanda vinäger, salt och peppar. Tillsätt oljan. Vispa ihop med ev någon krydda du är förtjust i
Chop and prep all of your vegetables and have them ready before you start cooking. Make the sauce by stirring together the tamari, rice vinegar, lime juice, honey, ginger, garlic, and sesame oil
salt & peppar efter smak. Ät & njut. Ibland är det enklaste också det godaste. Riktigt mogna tomater, mild lök och en vinägrett gjord på vit balsamvinäger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.