Senapsbakad torsk med syrligt potatismos och pressgurka
Mejas Mat
Mejas Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port)
  • 60 g torsk
  • 1/2 tsk dijonsenap
  • 2 msk ströbröd
  • 1/4 krm peppar
  • 4 medelstora potatis av mjölig sort
  • 2 msk creme fraiche
  • 1/4 citron
  • 1-2 msk mjölk
  • 1 krm ättika (12%)
  • krm
  • 1/2 dl vatten
  • dl
  • 2 cm gurka
  • 1 tsk dill
  • tsk
  • 2 stekpannor
  • 2 stekspadar
  • 2 skålar
  • 2 skedar kniv & skärbräda
  • 2 kastruller 2 vispar
  • msk
  • 340 g torsk
  • 4 msk dijonsenap
  • dijonsenap
  • 1 1/2 dl ströbröd
  •  
  • Moset
  • 8- 10 potatis av mjölig sort
  • 2 dl creme fraiche
  • rivet skal av 1/2 citron kärlek (salt & peppar)
  • 1-2 dl mjölk
  •  
  • Pressgurka
  • 1 dl ättika (12%)
  • 2 dl socker
  • 2 dl vatten
  • 1 gurka 2 msk dill
  • Smaklig Spis!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.