Senapsbakad laxfilé med pepparrotssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skinn- och benfria laxfiléer à 150 g
  • 4 tsk skånsk grovkornig senap
  • 1 stor morot
  • 1 stor palsternacka
  • 1 liten kålrot (ca 350 g)
  • 4 potatisar (fast sort
  • 300 g)
  • Olja till stekning
  • Sås
  • 1 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 2 1/2 dl mjölk
  • 1-2 msk socker
  • 1 msk riven pepparrot (tub)
  • 1/2 msk maizena
  • 2-3 tsk ättiksprit (12 %)
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.