Semifreddo-cheesecake med kaffe och ricotta
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 175 g chokladöverdragna digestivekex
  • 75 g smör
  • 2 msk farinsocker
  •  
  • Fyllning
  • 350 g rumsvarm ricotta
  • 350 g rumsvarm mascarpone
  • 1 msk mörk rom
  • 3 msk kaffelikör tex. Tia Maria
  • 1 tsk vaniljessens
  • 4 msk florsocker
  • 125 g riven
  • bitter mörk choklad 60 %
  • 2 msk malet
  • italienskt espressokaffe
  •  
  • Tillbehör
  • Skärvor av 125 g mörk choklad
  • Florsocker att pudra över
  • Vispad grädde att servera till

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.