För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad canneloni med spenat ochricotta
Igår lagade jag och mina vänner en jättegod Canneloni med ricottaoch spenatfyllning. Remove the pan from the heat and stir in the tomatoes and ricottacheese
Vill ni inte förkoka så rekommenderar jag att ni läger cannelonisarna med ganska bra mellanrum och verkligen ser till att såsen är båda över, under och på sidorna så att den kan koka i det
Pasta och Pizza ⁄ ReceptCanneloni med skogschampinjoner och boursinost. Dags att göra canneloni. Jag skulle helst velat ha Karl-Johansvamp i för att hålla mig till italienskt men det är inte säsong nu och skogschampinjoner funkar också jättebra
Vi ska snart åka mot Skärhamn för att äta lunch på Vatten och med tanke på hur bra det var förra året ser jag väldigt mycket fram emot att komma dit igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.