Börja doppa getosten i mjöl, sedan i det uppvispade ägget och avsluta med hasselnötterna. 200 g getost. 1200 g getost 1 ägg 1 dl vetemjöl 1 dl hasselnötter, hackade Olivolja, till stekning 100 g ruccola 1 päron 0,5 granatäpple Flytande honung, för toppingBörja med att vispa ägget i en skål. Skär getosten i 8 skivor (alt. 4 skivor beroende på hur getosten ser ut). Stek den panerade getosten i olivolja tills den får en gyllene färg, cirka 5 minuter
Vi gjorde rödbetor med fetaost i ugn, tre sorters ångkokta bönor, tomatsallad med basilika, morötter, gurka och slutligen lite zuccinisoppa med getost för att få lite varm mat i oss
Blanda allt till en deg. Arbeta den ordentligt så den blir riktigt smidig. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs
Grillkycklingar är i allmänhet mindre, så räkna med att du behöver två stycken till detta recept. DAGENS RECEPT 14-08-02. Från Nya Mästerkocken 1985 8 portioner
Många av er har efterfrågat recepten, så här kommer de i sin fulla längd. Ta ut och separera nötterna från varandra så gott det går och låt svalna helt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.