3 veckor
har gått otroligt snabbt och jag känner mej inte ett dugg utvilad...skulle nog behöva minst 3 veckor till ;) men de var nog första gången som uniformen satt lösare i midjan efter semstern än vad den gjorde innan :)
Jag har bakat något gott men annars så har ingenting blivitsom jag tänkt mig. Självklart gick vi över med en till vår gulliga granne Clary som så förtjänar något gott i ensamheten
Vispa ägg, strö och vanilj riktigt luftigt. Åh så god den blev. Som du läste i rubriken får jag ofta höra av kolhydratsätare att vi LCHF-folk bara sitter och slevar i oss smör och äter så ensidigt
Köttet brände, såsen skar sig, soppan blev för salt. Man börjar om med att knäcka en ny ägggula och häller sedan långsamt under omvispning i den spruckna såsen (på samma sätt som när man gjorde såsen från början) så kommer den att gå ihop igen
Det blev faktiskt en riktigt god maträtt som jag garanterat kommer att göra om i framtiden. Med detta gjorde jag i ordning en thailändsk gryta på svenskt vis med fläskfilé som kött och andra ingredienser såsom grädde, tomatkross, kokosmjölk, babymajs och koriander bland annat som jag fann i kyl och skafferi
Och innan jag visste att jag var allergisk mot vetemjöl förstod jag inte att "bakiskänslan" som jag kände dagen efter en pizza, berodde på att kroppen hade fullt sjå med att ta hand om något som den verkligen inte uppskattade - vetemjöl och dessutom det i kombination med en massa fett
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag villinte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Försvinnande goda. Receptet finns här på Salt&Peppar sedan tidigare, men jag tror faktiskt inte att jag gjort det sedan den gången fotot togs, 2004. 50 g färskost med vitlökssmak. 50 g färskost med vitlökssmak
Jag blev dessutom gravid någon gång i våras och det tillsammans med en fyraåring, ny tjänst på jobbet och en dator som är seg så har allt vad bloggande heter prioriterats bort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.