Samtidigt är det viktigt att inte grädda för länge, då blir kakorna hårda i stället för sega. I stället bestämde jag mig för att tvista till dem lite med brynt smör och en nypa kanel och det blev faktiskt … gudomligt
Havrekakormed banan och jordnötssmör. På endast 3 ingredienser gör du dessa goda havrekakor och de går alldeles utmärkt att frysa in och äta när det passar. Börja med att sätta ugnen på 180 grader. Är inte bananerna så stora var försiktig med havregrynen då behövs kanske inte 2,5 dl
Detta recept har jag fått från min fina vän Kaitlynne och vi gjorde dessa innan vi skulle åka till Madrid för att ha med oss något energirikt och nyttig snack under resan och även på plats då de håller länge
Smält smöret och häll det tillsammans med sirapen och äggen över de torra ingredienserna. Bred smeten i en långpanna, ca 30×40 cm, klädd med bakplåtspapper
Min man gillar dem bäst medan jag gillar de ljusta bäst. Kakorna blir lite knapriga i kanterna men sega och mjuka i mitten, och det är ju Subways kakor också
2 msk mjölk (ifall du använder proviva så kan du utesluta mjölken)1 Vaniljstång eller 1krm äkta vaniljpulver ( Kan uteslutas ifall du använder vaniljyoghurt med äkta vanilj i). 1 Vaniljstång eller 1krm äkta vaniljpulver ( Kan uteslutas ifall du använder vaniljyoghurt med äkta vanilj i)
Kommentarer
saraa_
Nyttiga, goda och enkla kakor!
Logga in eller Registrera för att kommentera.