Jag var sugen på en god rösti idag så hittade på följande recept. Till röstin serverade jag kassler (även gott med skinka eller dylikt) som jag hade värmt med lite grönsaksbuljong, en sallad, dijonsenap, cornichoner och syltlök
31 Aug. 19. 00. Twitter. Facebook. Mumsig ostfondue med parmesanbröd som Tina Nordström. 0kommentarer. Jag satt och slötittade på tv en dag i veckan och hamnade på Tina på besök
Efter ett tag bröt vi för lunch och mamma hade gjort schweizisk pastagratäng. Detta är en gammal favorit i vår familj som mamma lärde sig den från en schweizisk barnflicka, därav namnet
Fredagskväll. Anders, Arvid och Sigrid kommer hem sent från tennisen. Jag kom hem en kvart innan. Vi visste redan innan att schemat skulle bli så här, varför vi hade planerat för en riktig snabbrätt som ändå känns roligare än snabbmakaroner en fredagkväll
Värm upp ostfonduen igen och kör den sen i en mixer. Smält smöret på svag värme och tillsätt mjölet. Värm mjölken och grädden tillsammans, tillsätt sedan smör- och mjölblandningen
Schweizisk maräng. Pajbotten. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Krossa Digestivekexen genom att lägga dem i en plastpåse och rulla en kavel över kexen tills de har blivit till ett fint mjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.