Skala löken och smörj en plåt med olja. Sätt ugnen på 175°C. Häll 3 msk olivolja i en skål, lägg i löken och vänd runt tills alla lökar är täckta av olja
. Denna maträtt åt jag på en kinesisk restaurang i Köpenhamn, och dog lite. Restaurangen som heter Magasasa ligger rätt nära hovedbanegården, på istedgade
Och så äntligen kom den, SNÖN. Inte så mycket att man var tvungen att skotta så ryggen värker utan precis så mycket att vi kunde åka pulka för första gången denna vinter
Skala smålökarna och ansa och klyfta champinjonerna. Skala smålökarna(det går lättare att få av skalet om man först ger dem ett uppkok i vatten och sedan spolar av dem med kallt vatten)
Det här är en mild och len tomatsoppa som lägger sig som bomull i magen. Grova bitar av grönsaker känns fräscht till och lite rosmarindoftande krutonger fixar den sista kryddigheten
Sila såsen och tillsätt de brynta smålökarna och färsk babyspenat. Gör så här. GLAZE. Vispa ihop samtliga ingredienser till glazen och låt stå i kylen i 30 min
Färsk tagliatelle med sauterade grönsaker. Det finns tonfisk och så finns det tonfisk. När jag var mindre så var den enda tonfisk jag kände till den som kom i burk, en torr tråkigt historia som jag tycker mer liknar kattmat än fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.