Senast ett återbesök gjordes i kokboken så resulterade det hela i ett plockfat med bl. I skål sidan om hälldes en riktigt god, kall paprikasås som passar riktigt fint till sommarens alla grillkvällar (ja, övriga årstider också naturligtvis)
Rökt småfisk Füme hamsi, eller rökta sardiner är en av favoriterna bland Turkisk Meze. Lite segare vita, men en riktigt god gula, med något annorlunda smak än hos vanliga ägg
• Mixa paprika med olivolja. • Blanda med yoghurt, pressad vitlök i en skål. • Om du har tid över kan du innan mixen hacka paprika, vitlök och steka på medlevärme i olivolja
Gör marinaden genom att blanda olivolja med alla andra ingredienser. Lägg sardiner på en ugnsplatta. Under grillningen, se till att ofta pensla fisken med marinaden som du har kvar
Nedan är La Gazelles Rataouille medsardiner. Ratatouille är en fransk grönsaksröra som ursprungligen kommer från Nice med tomat i basen, lättstekt vitlök och grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.