Denna härligt pocheradelax serveras med en smakrik smörsås, också kallad beurre blanc. Lägg upp laxen på en tallrik, häll över lite beurre blanc och lägg tre sparrisar i kors över
Servera fisken med potatis med sås, salladen och toppa med riven pepparrot. Hacka löken fint, värm den med vinäger och vitt vin i en kastrull till en reduktion
Häll sedan soppan i tallrikar och garnera med äpple, krasseoch servera. Tina laxenoch värm Kelda soppan i en kastrull Blanda i tomatpuré och citron efter smak
Servera laxenmed pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Fördelen medlax är att den är lätt att arbeta med, och ganska tålig för diverse experiment. Det berodde med största säkerhet på att jag tog mig besväret att dubbelpanera laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.