Servera kycklingenmed den smörbakade blomkålen och sparrisen. Pensla kycklingen riktigt med smörblandningen, gärna tre till fyra gånger under stekningen
Skär två kycklingfiléer i bitar. Pressa en solovitlök över och krydda med salt och peppar. Koka blomkål och broccoli lite lätt och lägg i en ugnsfast form
*Skär kycklingen i mindre bitar. Jag är verkligen inte gjord eller rättare sagt mina fötter gillar inte va ute och springa, känner mig klumpig, rumpan och brösten dallrar plus alla dessa sneda trottoarer med gropar överallt gör så jag bara får ont i knäna och fötterna
kyckling. Fortsätter leka med min nya leksak, en tryckkokare. blomkål. kyckling. laga mat med absolut inget fett tillsatt över huvudtaget och smakerna stannar
Visste inte riktigt vad jag skulle göra men linserna och kyckling hoppade upp och slog mig och när jag började så tittade kurryn fram, så jag kunde inte motstå frestelsen att leka ihop en kurry gryta som både är varm, god och otroligt näringsrik
I medkycklingen och fräs lite. (Gillar man knaprigare grönsaker kan man bryna dem först, plocka ur dem och kicka ner dem när kycklingen nästan puttrat färdigt
Ta bort skinnet från den färdiggrillade kycklingen, om ni använder en sådan, skär upp köttet i bitar och lägg ner den i riset – stek allting väl och krydda mycket, kläck sedan i ett ägg och rör om
Kläm runt allting så att marinaden blandas ordentligt medkycklingen. Dela blomkålen i mindre buketter och placera ut den mellan kycklingen och droppa över marinaden som blir kvar i påsen över kycklingen och blomkålen
kyckling, potatis, blomkål, svartvitlök, thai basilika, svartpeppar och örtsalt. en helt vanlig vitlök som är fermenterad och därmed har den förändrats i både
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.