Salviakyckling med parmaskinka och vitlöksbröd
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 kycklinglårfiléer
  • 2 krm salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 4 skivor lufttorkad skinka
  • gärna Parmaskinka (ca 60 g)
  • 1 msk olja
  • 2 dl vitt torrt vin
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 10 späda blad färsk salvia
  • 300 g körsbärstomater
  • 1 påse babyspenat (80 g)
  •  
  • Vitlöksbröd
  • 8 tunna skivor rustik baguette eller ciabatta
  • 1 msk god olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  •  
  • Tillbehör
  • 150 g stora gröna oliver
  • Ev. pasta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.