Servera med yoghurten, den hackade rödlöken och på toppen en rågad tesked svart kaviar. Smula sönder jästen i en bunke och tillsätt salt, olja och det ljumma vattnet
Smula jäst i en bunke och lös upp med ljummet degspad. Receptet ”Skålbröd med tomatsoppa” från boken ”Brödälskare – En inspirationsbok för hemmabagare” inspirerade mig till detta matbröd
16 st Snygga skivor parmaskinka. 1100 gr Färskost med vitlök. 110 ml BalsamvinägerBlanda honungen med balsamvinäger och ställ in i kylen, lägg ut parmaskinkorna på en bänk och lägg i en klick färskost på varje, rulla ihop snyggt och dela dem snett på mitten. 1Lägg sedan ut ett snyggt salladsblad på en tallrik, dela upp melonen på tallrikarna och sedan kärnorna från granatäpplet. 1Lägg på parmarullarna och avsluta med att ringla balsamblandningen på toppen av allt
med ett basilikablad eller eller något annat grönt om du har hemma (ej nödvändigt). Lägg hälften av parmaskinkan (ska vara tunt skivad) på varje tallrik, gärna lite snyggt
Smaka av med salt och peppar. Servera medvitlöksbröden. Mixa soppan med en stavmixer tills den är slät. Och jag vet att sparris är populär nu och jag handlade inte på den bästa grönsaksdagen precis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.