4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Skölj salladen, spenaten och skär paprikan i strimlor. Häll över vinägretten och hyvla i parmesanost. Salta och peppra och efterstek så att den blir helt genomstekt
Bred ut salladenpå tallrik. Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Lite isbergs sallad. Fyra dagar kvar sedan drar vi till London för att fira påsk, men fyra dagar & fyra nya recept
Prova även smashad potatis till eller servera med färsk spenat ochtomatsallad. Forma till små biffar och vänd i panko (ströbröd) och stek på hög värme par minuter på varje sida tills dom blir gyllenbruna
Jag körde både pasta o sallad till men det gör man ju som man vill för de som inte äter pasta. Tyvärr lyser solen med sin frånvaro här i Karlstad ändå kanske bättre på andra ställen
Detta har gjort att risotton har fått ryktet om sig som en svårlagad rätt som många drar sig för att prova laga och trots otaliga tankar på det har det fortfarande inte blivit av för mig heller
Häll vinägretten över salladenoch blanda väl. Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.