Sallad på inlagd bambu, kyckling och hummer
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st
  • Små kokta humrar, c:a 400 gram styck
  • inlagd bambu (se separat recept nedan)
  • 2 st
  • kycklingbröst (se separat recept nedan)
  • 1 nypa(or)
  • krossad vitpeppar
  • 1 stänk
  • olivolja (extra virgin)
  • 1 st
  • färskt bambuskott, c:a 700 g (recept inlagd bambu)
  • 1/2 dl
  • strösocker (recept inlagd bambu)
  • 2 tsk
  • thailändsk fisksås (recept inlagd bambu)
  • 1 dl
  • risvinäger (recept inlagd bambu)
  • 1/2 dl
  • finhackad schalottenlök
  • 2 msk
  • pressad citron
  • 5 msk
  • olivolja (extra virgin)
  • 1 tsk
  • vitvinsvinäger
  • 1/2 dl
  • finhackad körvel
  • 3 tsk
  • dijonsenap
  • 1/2 tsk
  • havssalt
  • 10 st
  • vitlöksklyftor, krossade
  • 2 1/2 dl
  • skivad färsk ingefära
  • 2 msk
  • havssalt
  • 1 st
  • mellanstor rödlök, skivad
  • 1 msk
  • vitpepparkorn
  • 6 st
  • lagerblad
  • 1 st
  • knippa slätbladspersilja, grovt hackad
  • 1 st
  • ekokyckling på 1 1/2 kg
  • 3 st
  • salladslökar, skivade
  • 6 liter
  • kallt vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.