Nudelsallad kan man göra lite efter eget tycke och smak. Eftersom vi skulle äta vår fläskfilé med en nudelsallad så passade Håkan på att testa ett recept på en vietnamesisk dippsås som han visste fanns i Lisas bok "Det godaste jag vet"
Salladen kan man också experimentera med och byta ut och lägga till, allt efter tycke och smak. Rosta nötterna till salladen lätt i olja i en stekpanna tillsammans med skivad vitlök
Blanda olja, citronskal, pressad vitlök och rosmarin i en skål. Lägg i kotletterna och vänd runt. Krydda kotletterna med salt och peppar och grilla dem 3–5 minuter per sida
De här rörorna passar bra till plockmat och gott bröd men också i pitabröd med kött och grönt. Mixa allt till en slät röra och glöm för allt i världen inte att smaka av
I receptboken Till grillat får vi tips och idéer till våra grillmiddagar, från fördrink, tilltugg och marinader till matiga rätter, såseroch spännande sallader
Och sen jag lekt fram den goda röd paprika såsen så var jag tvungen att leka. saftiga fläskkotletter när jag var nere och besökte Bulltofta kött i måndags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.