Skeda över salladen på torskryggen och servera. Värm upp olivolja i en kastrull och lägg i gurkanoch ärterna hastigt så de bara blir lite varma, avsluta med att hälla över dressingen och smaksätt med hackade mynta, salt och peppar
Lägg sedan på krispsallad, mango, gurka, hackad chili, koriander, mynta och laxen i stavar. Strimla chilin tunt och skala och skär mangon, avokadon, rödkålen, morötterna ochgurkan i stavar
Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Lite isbergs sallad. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.