Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Sallad. Blanda ihop alla ingredienser och bryt baconen i mindre bitar. bladspenatromansalladvalnötter, grovhackadekörsbärstomaterfärsk parmesanost, hyvladett paket baconDressing
Supergod varm salladmed lite höstfeeling från kantarellerna. Den går utmärkt att värma på i micron och om du ska göra det så kan jag tipsa om att tärna lite ostbitar och strö över så dom smälter lite över salladen
Sallad kan faktiskt passa ganska bra även när det är lite kallare om man gör den med lite ljumna ingredienser och använder ingredienser som är någorlunda i säsong
Skär salladen i strimlor och fördela på fyra tallrikar. Börja med att knapersteka bacon. Låt dem rinna av på hushållspapper och klipp dem därefter i små bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.