4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris ochbacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Skiva och stek baconetoch låt det rinna av på hushållspapper. Häll av rödbetorna och skölj dem hastigt i kallt vatten, gnid av skalet och skär dem i klyftor
Bred ut salladenpå tallrik. Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Lite isbergs sallad. Fyra dagar kvar sedan drar vi till London för att fira påsk, men fyra dagar & fyra nya recept
Allt fräses på stekpannan och slutligen hyvlas lite parmesan ovanpå. Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig sallad med baconoch brysselkål, kan jag rekommendera
Pensla det på svampen och linda in i bacon. Baconlindade timjanchampinjonerchampinjonertimjanvitlöksalt ochpepparbaconBlanda olivolja, vitlök och hackad timjan
Till er som vågar påstå att det inte är skillnad påmajskycklingoch vanlig. Vi gjorde då, sjöng melodin själva varje fredag, men har släppt tanken och upphört med kyckling på fredagar sedan länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.