Salamirullarsalamihel gurkatacoostHyvla gurkan längs med. Har tjyvat ett recept från Kryddburken. Det här ställde vi fram på bordet i fredags eftersom middagen skulle bli lite sen
Ner i kastrullen med er. Pressa saften från en halv citron och tillsätt salt i en kastrull med vatten. Tillsätt parmesanen och olivolja, kör ett varv till med mixern och smaka av med salt och peppar
Smaka av med salt och peppar. Recept. Carina Nina Wessman. tis, 2013-08-20 19. 55. 10min. (3). Skala vitlöksklyftorna och ha i dem i en matberedare (stavmixer fungerar också)
Den här veckans vego får bli en lite annorlunda paj med färska champinjoner och zucchini, och med ett krämigt täcke av mozarella och kronärtskockspesto
Till exemperl potatissallad med avokado, salladslök, spenat och persilja, tomatsallad med rödlök, halloumi, sparris och denna fantastiska kronärtskockspesto
Här kommer tre av mina senaste favoriter, parmaskinkaknyten, caprese snittar och salamirullar. Ta inte recepten på dödligt allvar utan lek lite med fyllningarna
Ungen har hittills blivit frälst i udda saker med mycket smak – hemgjord citronyoghurt, kronärtskockspestomed massor av vitlök, kryddad auberginegryta och denna riviga dricka för att nämna något
Nu efter en lång tid (vi behöver inte gå in på antal år faktiskt utan låt oss säga att det var några år sen) har jag hittat ett recept som med lite modification smakar precis som mammas chokladsalami
Blanda kronärtskockspestonmed mascarpone och bred över degen. Idag blev det som omväxling till den traditionella pizzan en pizza bianca som jag toppade med dressad ruccola när den kom ut ur ugnen
Rör ut mascarponen med en klick gräddfil och lite kronärtskockspesto. Inspirerad av Berlinresan blev det idag en pizza med vit sparris toppad med salladslök och ruccola
½dl Kronärtskockspesto. Men en härlig heldag på Rågsäcken med bad i Mälaren och sveda och värk efter att ha glömt solkrämen under förmiddagen resulterade i en god vegetarisk middag
Blanda ner peston och smaka av med salt och peppar. Avsluta med ett lager sås och riven ost. 50 g smör1½ dl vetemjöl1 kg morötter1 liter mjölk2,5 dl créme fraiche200 g riven cheddarost1 burk kronärtskockspesto (125 g)5 st ägglasagneplattorsalt & pepparGör en bechamélsås av smör, mjöl och mjölk. 1 burk kronärtskockspesto
Toppade det hela medkronärtskockspesto. Kanske är jag sist med detta. Vi fyllde våra tortillabröd denna gången med rödkålssallad och tunt skivad fläskkarré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.