Det bakades bröd, kokades rödvinbärssaftoch lagades svamp. Brödet var i alla fall mycket gott med lagrad prästost och mammas citrus- och morotsmarmelad
Ta ett kryddmått natriumbensoat per liter saft. Drick och njut och håll dig och din familj frisk. natriumbensoat mängd beror på hur mycket saft det blir
Men vardag är det oavsett och vardag innebär att jag alldeles för sent står och glor in i kylskåpet och känner mig totalt tom i huvudet vad gäller all form av inspiration för matlagningen
Bjöd hem Matjuntan igår på en tisdagsskåloch lite plockmat. Livet framför allt – ingenting kan tas för givet, men även att jag tagit min examen och gjort en Hole in One
Dagen efter skulle ju sonen ha skolavslutning, sista dagen på lågstadiet och såklart skulle det firas med lite nykokt saft som jag blivit motiverad att testa på efter att läst Jennys matblogg
Vinbären måste verkligen plockas från buskarna den här veckan och frysen var redan full av förra årets skörd så min mor och jag bestämde oss för att koka lite saft idag
Sila saftenoch blanda i socker och citronsyra. Då var det dags att äntligen koka saft på bären som jag fick av mina föräldrar för över ett år sedan, när jag ändå var igång satte jag till en sats med kanelbullar
Tvätta en citron och en lime och skär i tunna skivor. Tillsätt is och vatten och rör om. Koka upp socker och 1, 5 dl vatten i en kastrull tills vätskan blir klar och låt svalna. Pressa juice av 3 citroner och 2 lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.