Saffranssnurror med apelsin & vanilj
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Saffranssnurror med apelsin & vanilj
  • 20 bullar
  • 25 g jäst
  • 8½ dl vetemjöl
  • 1 krm salt
  • 2½ dl mjölk
  • 1 kuvert (½ g) saffran
  • ½ dl strösocker
  • 75 g rumsvarmt smör
  • 1 ägg
  • Fyllning
  • 75 g rumsvarmt smör
  • 1 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljpulver
  • fnrivet skal av 2 apelsiner
  • 1 ägg till pensling
  • prlsocker och hackade hasselnötter att strö över

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.