Jag vet att många tycker att det är lite svårt med just risotto, men det är bara att gå loss och förbered alla delar, ställa sig vid kastrullen och våga testa
Låt bli varmtServera med mer citron. Lägg i kräftstjärtar och sparris. kräftstjärtar. 4 laxfiléer 1 burk (360gram) kräftstjärtar 5 dl matlagningsgrädde 1buljongtärning (fisk)ca 4 msk spad från kräftstjärtarna (smaka)1 burk sparris hel vit. ca 4 msk spad från kräftstjärtarna. 1 burk sparris hel vit
Igår år vi stekt lax med hollandaisesås och baconlindad sparris. Jag kommer att servera vitkålsjansson, ansjovisrulle, köttbullar, prinskorv, rödbetssallad, olika sorters sill, rökt lax, kokt ägg med majonnäs och så till alltsammans så får vi en kall snaps
Sparrismed bacon, parmesan och nötter är magiskt. Salta nötter, jag tog paranötter idag, men det går bra med vilka som helst eller rostade pumpa/solrosfrön
Ingredienser Portioner. 4 580 g räkor i lake 4 port tagliatelle 1 röd paprika 1/2 purjolök 2 tomater 1/2 g saffran 1 msk smör eller margarin 2 vitlöksklyftor 2 tsk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 1 dl spad från räkorna salt och peppar 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Späd med buljong och tomatpuré. Låt kräftstjärtarna rinna av och lägg sedan ner dem i såsen. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar och servera den tillsammans med kräftsåsen
Innehåller en del brynt smör men som Tom Sjöstedt säger, allt blir godare med brynt smör. Sparrissäsong på intågande igen och jag blev inspirerad när jag såg taffels sparris-artikel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.