Tipsa en vän om denna sida (Stäng) Ditt namn * Din e-post * Din väns e-post * Meddelande till honom/henne Bakade tomater kräver allt sin rätt i ugnen - men så blir så underbart goda
Stöt saffranet tillsammans med lite av sockret i en mortel. Dela i två lika stora delar. Smula ned jästen i en degskål, slå över lite av den ljumma degvätskan och rör tills jästen lösts upp
Tillsätt ev lite mer mjölk om moset känns torrt. Skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Mixa de tinade ärtorna och rör ned tillsammans med potatisen
Peel and top & tail the carrot, then slice very thinly. Blitz the rest of the ingredients together for 30 seconds or so, until you have a thick marinade. Place the carrot and marinade into a dish, mix together so that all of the carrot slices are coated, and set to one side for 30 minutes. Heat your oven to 200°C/400°F. Place the carrot strips side-by-side on cookie sheet (line it with parchment or a silicone mat if it’s not non-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bake for 15-25minutes, depending on how crispy you want your ‘bacon’ to be
Nu myser vi ner oss i soffan efter en hel dag på baksidan med sol, vattenpistoler å bus. Jag tänkte bjussa dig på ett grymt recept på vegbiffar som kan få den mest köttiga människa du vet att tysta munnen å ba ääääta
Visst lagar jag mat efter säsong, och visst bor jag i det bördigaste av landskap, men det totalnationalromantiskt präktiga har liksom aldrig riktigt varit min grej
I have kept this going for a few hours, adding additional water when needed. Combine all ingredients together in a saucepan and heat over low heat until simmering
Servera med stekt Aubergine, Broccoli, Sallad och Tomat. Jag har ju stor erfarenhet av bra kött från restaurangtiden, men har råkat köpa riktigt dåliga bitar hemma ändå
Måste tipsa om en riktig läcker paj. Perfekt syrlig och inte för mäktig, inte fast och inte för såsig. Min mobilkamera tar inte så bra bilder, men jag lovar att det är en finfin paj
Åååh, foodies, ni anar inte vilken läcker äppelpaj jag haft nöjet att sätta tänderna i denna helg. ) Dessutom har jag kokat ihop en tokläcker fransk köttgryta på högrev, svamp, apelsin och annat smaskelimumsigt, men den får ni vänta på till nästa inlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.