Gluten free wrap with mango and edamame beans
Vibrant Food Stories
Vibrant Food Stories
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 min
  •  
  • Ingredienser
  • Tortillabröd, ca 6 st 1,5 dl rismjöl
  • 2 dl bovetemjöl + extra till kavling
  • 1,5 dl vatten
  • 4 msk rapsolja
  • 2 tsk fiberhusk
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk bakpulver
  • Fyllning
  • 2 dl edamame bönor
  • 1 färsk mango, skuren i långa, större bitar
  • ¼ av rödkålshuvud, mindre storlek, finstrimlad
  • 1 liten majrova, finstrimlad
  • 1 kruka koriander
  • 1 röd chilifrukt, hackad
  • 1 lime, saft och skal
  • 3 msk olivolja
  •  
  • Ingredients
  • Tortilla bread, about 6 pieces 150ml / 0,6 cup rice flour
  • 200 ml / 0,8 cup buckwheat flour + extra for rolling out
  • 150 ml / 0,6 cup water
  • 4 tablespoons canola oil
  • 2 tsp fiber husk or psyllium husk
  • 0,5 tsp salt
  • 0,5 tsp baking soda
  • Filling
  • 200 ml / 0,6 cup edamame beans
  • 1 fresh mango, cut into long chunks
  • ¼ red cabbage, smaller size, finely shredded
  • 1 small turnip, shredded
  • coriander
  • 1 red chilli, chopped
  • 1 lime, juice and zest
  • 3 tbsp olive oil

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.