Sabayone är enligt mig en av de godaste desserterna man kan äta. Och själv kommer vi nog avsluta påskmiddagen med just det – istället för en kraftig tårta
Hallon och blåbär medSabayon * 6-8 portioner ca 300 g lätt sötade hallon och blåbär Sabayon. Läs även andra bloggares åsikter om Sabayon , Hallon och blåbär medSabayon , 6-8 portioner ca
Varva dem med mandelmassa, nötter och sabayon i höga glas. Toppa med mynta. Koka upp strösocker, vatten, vin och citronsaft i en kastrull till en sockerlag
Sabayonkrämen kan jag däremot inte rekommendera om man ska servera kakan till många, det var ett hiskeligt vispande, med stor risk att den istället för kräm blir äggröra
Drottningcheesecake – syrlig ostkaka på klassisk digestivebotten med gräddad färskostfyllning smaksatt med vanilj och citronskal, garnerad med hallon och blåbär under skimrande röd hallongelé
Smörbakt blomkål medtrattkantarells-sabayonne och fetaost. Trattkantarells-sabayonne. En och annan tripp ut ur huset för att köpa förnödenheter eller för att träffa en och annan vän, annars spenderas större delen av tiden lekandes med klossar på golvet eller tittandes på Netflix
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.