Hallon och blåbär med Sabayon * 6-8 portioner ca 300 g lätt sötade hallon och blåbär Sabayon. Läs även andra bloggares åsikter om Sabayon , Hallon och blåbär med Sabayon , 6-8 portioner ca
Tillsätt hallonsylt och lite hushållsfärg. 2 msk hallonsylt. Spritsa ut smeten till 50 runda klickar stora som femkronor på en plåt med bakplåtspapper eller en macaronmatta
Och dessutom gillar jag att äta mat som inte fraktats runt hela vår planet för att landa på min tallrik (med det tyvärr inte sagt att jag inte äter mat som fraktats runt)
Med en härlig soluppgång framför sig kunde det knappast bli en vackrare morgon. Ett nyttigt bröd som detta, varvades med tårtor och macarones, så kalorierna höll vi inte inne på alls
Jag har hört att lakritspulvret skall användas med försiktighet pga den starka smaken men jag tycker det är hur gott som helst och kan äta det som det är
Blanda färsen med salt och peppar i matberedaren. Låt färslimpan vila cirka 10 minuter innan den skärs i skivor och serveras med gräddsås, löken, grönsaker och potatis eller ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.