Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Inte för att det på något sätt är ett dåligt tema - amerikanska sötsaker är så goda. Det är amerikanska sötsaker på caféer, på TV (ta Leilas program t ex), i böcker (t ex Två systrars söta) och även här i bloggvärlden
Under fisken gömmer sig smakrika grönsaker. Här kommer ett recept på en riktigt god fiskrätt. Den innehåller visserligen (den enligt mig dyra) créme fraiche ersättningen sour supreme, men den blev så god att det helt klart är värt det
Visst är det något speciellt med sista dagen på jobbet innan semestern, man går liksom bara och väntar och känner sig allmänt glad, går och väntar på att klockan ska slå slaget som betyder semester
Novembertemat för utmaningen Månadens sötsak på bloggen Söta saker, är färgglatt. Jag bestämde mig på en gång för att göra munkar tillsammans med V, min äldsta kille
Jag hittade både skor, underkläder och ett gäng med nya tröjor att fylla garderoben med. Soppan får ni dock vänta med ett litet tag, men istället kanske jag skulle kunna fresta er med torsk under ett citron- och spenattäcke
Ta bort skinnet och lägg filéerna i en smord ugnssäker form. Krydda med salt och nymalen svartpeppar. Blanda samman finhackad skinka, crème fraiche, italienska örter och senap och bred över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.