Fläskfiléunder täcke. Skiva fläskfilén i lagom bitar. 800 g fläskfilé 4 tomater ½ purjolök Salt Svartpeppar 2 påsar kryddig Béarnaisesås eller hemmafixad. Läs även andra bloggares åsikter om Fläskfilé , Fläskfiléunder täcke 4 pers ugn. 800 g fläskfilé
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Värm under tiden upp cream fraichen, i en gryta, tillsammans med kryddor. Till det åt vi, fläskfilé som hade fått marinera både i kall och varm marinad
Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta. Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag
Vänd köttet en gång under stekningen. Dubbelmarinerad fläskfilé . Till huvudrätt så serverade vi dubbelmarinerad fläskfilé med potatis- och jordärtskocksgratäng och en haricot vert sallad till
Att lågtemperera kött under längre tid är ett tillagningssätt som är underskattat enligt mig och som verkar vara något som inte används allt för ofta i de svenska hemmen och detta tänkte jag såklart prova på
Servera med stekt fläskfilé och klyftpotatis/ris/sallad. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Med få ingredienser så måste det här vara en av de godaste såser som en människa kan knåpa ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.