Sötpotatisfalafel med gurksallad och myntadipp
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 msk ströbröd
  • 0.5 dl vatten
  • 1 st ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 dl sesamfrön , att rulla i
  • 1 olivolja , att steka i
  • 3 krm svartpeppar
  • 0.5 st rödlök (ar)
  • 2 förpackning kikärtor
  • 300 gram riven sötpotatis
  • 1 krm torkad timjan
  • 0.5 tsk bakpulver
  • 0.75 tsk spiskummin, malen
  • 1 tsk paprikapulver
  • 0.5 st citron (er)
  • 1 salt och svartpeppar
  • 2 msk rapsolja
  • 1 st pressad vitlöksklyfta
  • 0.5 st gurka
  • 0.5 st Rödlök
  • 0.5 kruka(or) mynta
  • 1 tsk honung
  • 1 salt och svartpeppar
  • 0.5 kruka(or) mynta
  • 250 gram turkisk yoghurt
  • 1 st lime , saft och skal
  • 4 port ris eller gryn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.