Lägg det djupfrysta köttet i en ugnssäker form, sätt formen på galler i nedre delen av ugnen. Lägg det varma köttet i en bunke eller en rymlig fryspåse, häll över lagen
Pizza på kikärtsbotten med mozzarella, skinka och färska champinjoner 4 port (671 kcal/port) 2 pizzor protein 20 E% fett 51 E% kolhydrater 28 E% deg/smet
Blanda rotfrukter, linser och sallad på ett stort fat. Toppa med skinkan. Gör så här Sätt ugnen på 225°. 250 g skivad rökt skinka. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 kg blandade rotfrukter rödlök, morötter, palsternacka, rödbetor 1 pressad vitlöksklyfta 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk hackad färsk rosmarin 1 burk linser 1 liter blandad grönsallad 250 g skivad rökt skinka Sås
Stek på väg in i ugnen. Häll på steksky, grädde och crème fraiche. Salta lätt på varje lager. 800 – 900 g älgstek, jag använde fransyska. Lägg i steken, på med locket och sätt in i ugnen, 175°, till dess att köttet är mört och har en innertemperatur på 70-75°. 8 potatisar. 8 potatisar
Här har jag utgått från receptet på min mosters påskpaj som hon alltid gör till påsk, med ursprung i Italien, och fått ihop en riktigt god paj som fylls med rester av julskinka, ost och broccoli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.